Hırvatistan
Hırvatistan

Gerekli Evraklar 
 

Standart Evraklar

* En az 6 geçerli pasaport . Konsolosluk başvuru sahibinin pasaportunda 2 adet boş vize sayfası istenmektedir. Pasaportun 1., 2. ve son sayfasının fotokopisi.

* Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulan ve imzalan başvuru formu  

* 2 adet 35x45 mm boyutlarında ve altı aydan eski olmayan biyometrik fotoğraf ( Fotoğrafta yüzün tamamı be alnın  gözükmesi gerekmektedir).

* TC Kimlik fotokopisi      

* Otel ve uçak rezervasyonu

* İş ziyaretleri için-Garanti mektubu garantörü temsilen yetkili kişi tarafından imzalanıp firma kaşesi ile kaşelenecektir.

* En az 30.000 EURO değerinde bir tutarda tıbbi tedavi ve ülkeye geri nakil masraflarının teminat altına alındığı üzere, vize için tüm süreyi kapsayan sigorta. Sigorta Poliçesi üzerinde HIRVATISTAN olarak belirtilmelidir.

eltra tur

eltra tur

“İşini iyi bilen bir ekip size büyük kolaylıklar sağlar”

Kategoriler

Önemli Linkler

Ziyaretcilerim

150546   Kişi ziyaret etti.